Tips og guides

Tips & guides

Få tips og viden om video og visuel kommunikation. Vi opdaterer løbende siden. Brug løs af det og del gerne med andre interesserede.

Guides

Download dine videofiler fra Vimeo

Når vi har lavet en video til dig, uploader vi den til vores Pro Vimeoplatform, i første ombæring med et password, så det kun er dig, der kan se videoen. Se, hvordan du downloader din video og eventuelt undertekster fra Vimeo. Du kan også se, hvordan du kan indlejre videoen fra Vimeo direkte til visning på din hjemmeside.

Læs guiden

Upload video og undertekster på din LinkedIn company page

Vi har lavet en guide til, hvordan du uploader video og undertekstfil til jeres LinkedIn company page

Læs guiden

Tips, viden og inspiration

Er video en genvej til succes for en iværksætter

Er video en genvej til succes for en iværksætter

Teorien lover guld og grønne skove, men hvordan ser det ud, når vi ser på det i praksis? Kan man undersøge, om en video kan have en positiv effekt for en virksomhed? Det satte vi os for med et case-study.

Forfatter: Anne-Mette Vinter

Læs artiklen
filmspor

Drop den polerede facade, og få kunderne til at elske dig

Dine kunder bombarderes dagligt med tusindvis af input fra virksomheder. Derfor skal du turde skille dig ud fra støjen, og stå ved, hvem du er, hvis du vil opnå din målgruppes engagement.

Forfatter: Anne-Mette Vinter

Læs artiklen

Hvornår er det fint at lave din egen video med en mobiltelefon, og hvornår bør du kaste penge efter en professionel? Få svaret her.

Skal du i gang med at lave din egen video, så undgå disse fire fatale fejl. Se hvilke i videoen.

Alle artikler

Spred budskabet

Hæng ud med os

Giv os et ‘like’, hvis du elsker video. Vi deler ud af tips og tricks og giver dig inspiration, når du skal i gang med dine videoer.