Om os

Om os

Virksomheden

Filmspor består af Morten Lindegren og Anne-Mette Vinter. Vi har begge masser af erfaring med video – lige fra små reklame- og præsentationsvideoer over vox pops med virksomheders medarbejdere eller brugere til dokumentarfilm. Vores kernekompetence er video med mennesker i fokus.

Vi er gode til at skabe en behagelig stemning på vores optagelser, så vi kan få det bedste frem i mennesker foran kameraet. Målet for os er altid at skabe en autentisk og levende video med den gode historie i centrum.

Vores samarbejdspartnere

For altid at kunne levere en løsning, der matcher dit specifikke behov, har vi en række dygtige samarbejdspartnere med ekspertise indenfor:

  • Videofotograf og klipper (Anders Riis) Anders er uddannet fra NEXT København / Film Og TV-produktionsuddannelsen og ejer virksomheden Anders Riis).
  • Lydtekniker og idéskaber til online kulturoplevelser (Hans Horte) Hans udvikler koncepter til at eksponere kulturarrangementer digitalt – og er med som lydmand ved live-streaming af koncerter. Hans har mange års erfaring som lydtekniker i kulturbranchen, herunder de københavnske kulturhuse.
  • Kameraføring (freelance filmfotograf Yann Robin) Fra 2015 har Yann arbejdet på diverse franske dokumentarproduktioner, primært på France 5 og ARTE. Yann har en bachelor i film og medier fra akademiet Lycée Jeanne D’Arc – Pontivy og Université Rennes II – Arts du Spectacle. Derudover har han en diplomuddannelse i cinematografi fra AFPA Chalon s/Saône.
  • Speak / Voice over (speak / voice-artist Pernille Gunvad), (skuespiller Jesper Myrthue), (skuespiller Lene Storgaard) og (TV-journalist Christian Larsen)
  • Journalistik og tekstforfatning (journalist Martin Ellermann) Martin er cand.mag i engelsk/amerikanske studier og har en mastergrad i journalistik. Martin har mere end 10 års erfaring som blandt andet journalist, presseansvarlig og redaktør – samt chefkonsulent inden for kommunikation. Martin er desuden forfatter og har været redaktør hos magasinet Ræson.
  • Tegning og illustration til fx animationer (illustrator Jesper Myrthue). Se eksempler på illustrationer, Jesper Myrthue har udarbejdet for os herunder.

Det faste team

Morten har stor erfaring som videograf – herunder også som dronefotograf. Han er Filmspors tekniske ekspert i alt fra kameraføring, lys, lyd og videoredigering. Morten har bl.a. arbejdet i mange år som lydmand, som DJ og ejet pladeselskabet Solid&Futz.

Derudover har Morten masser erfaring med projektledelse og har blandt andet drevet to kulturhuse i København NV (Bolsjefabrikkerne). Her stod han også for Mediaværkstedet, som var et tilbud med lydstudie og filmudstyr.

Morten er uddannet Film & TV-produktionsassistent. Og han er sideløbende med sit arbejde hos Filmspor i gang med at tage overbygningen som Film & TV-produktionstekniker. Han har derfor styr på alle detaljerne inden for kameraets og teknikkens muligheder, både på det teoretiske og praktiske plan.

E-mail: [email protected]
Tel: 6077 3470

Mortens LinkedIn-profil

Morten Lindegren

Anne-Mette har flere års erfaring med videoproduktion. Udover sit virke i Filmspor har hun erfaring fra sit tidligere job som chef for Medieafdelingen hos Jobindex. Her har hun produceret employer branding-videoer for Jobindex’ kunder. Anne-Mette er inde over alt fra udarbejdelse af koncept, manuskript og storyboard over produktion, interview, instruktion til redigering.

Anne-Mette har solid viden om visuel kommunikation – hvad der virker på video og andre visuelle medier. Via specialiseringen i sociale medier fra IT-Universitetet har hun desuden stor viden om effektfuld online eksponering af video.

Anne-Mette har solid erfaring med undervisning og præsentationer. Se i øvrigt videoen herunder fra Træfpunkt HR i Øksnehallen, hvor hun fortæller om fordelene ved visuel storytelling.

Anne-Mette har bachelorgrad i International Business fra CBS og en kandidatgrad i Digital Design & Kommunikation fra IT-Universitet. Hun har efteruddannet sig med kurser i bl.a. dramaturgi og historiefortælling fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

E-mail: [email protected]
Tel: 2137 1310

Anne-Mettes LinkedIn-profil

Anne-Mette Vinter

Dokumentarfilm af Filmspor (2018): Et anderledes liv

Vi har lavet en dokumentarfilm om, hvordan man kan leve sit liv anderledes end de fleste.

Nikolaj Sørensen er homoseksuel og har fået et barn med sin bedste veninde og er nu del af en regnbuefamilie.

Marcus Levy er rejst til Frankrig for at udleve sin drøm om at blive fuldtidsmusiker.

Se filmen Et anderledes liv på filmstriben.dk

Et anderledes liv