Videoproduktion

Filmspor - Professionel videoproduktion

Videoproduktion

Det får du

Filmspor tilbyder professionel videoproduktion med kant og fokus på de autentiske historier fra din virksomhed. Vi spænder over alt fra virksomhedspræsentationer, reklamefilm, employer branding, e-learning, reportager fra events eller projekter.

Vi står for hele processen fra udarbejdelse af koncept, storyboard, videooptagelser og interview og instruktion af deltagerne i filmen til efterbehandlingen.

Vi samarbejder med professionelle skuespillere, der kan indtale speaks til jeres video. Og ønsker I, at jeres medarbejdere deltager i videoen, har vi stor erfaring med at få det bedste frem i mennesker foran et kamera.

Se vores videocases

Se pris videoproduktion

Form og indhold

Vi har erfaring med forskellige typer af videoer, både ift. indhold og form. Oftest kombinerer vi interviews – fx jeres virksomheds ansatte eller kunder – med scener, der illustrerer videoens budskaber. “Show it, don’t tell it” er en tilgang, vi vægter højt for at gøre fortællingen troværdig. Vi udfordrer jer på at droppe klicheerne og på at være autentiske og konkrete i jeres fortællinger.

Nysgerrig?

Vil du høre, om vi kan hjælpe dig? Send os dit telefonnummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov.

Se videoen og bliv klogere på videoløsningen

Se pris videoproduktion

Vidste du, at:

  • folk har stor opmærksomhed på video, mens de ofte blot skimmmer en tekst og multitasker, når de lytter til podcast? – HubSpot (2017)
  • 62 % af B2B-marketingfolk vurderer video som værende det mest effektive content marketing redskab? – Cisco Visual Networking Index (2017)
  • video er det, folk foretrækker og husker bedst, når virksomheder kommunikerer deres brand? – HubSpot (2017)

Se vores videocases

Jeres næste løsning?

Vi kan naturligvis lave en skræddersyet løsning til jer, som matcher jeres behov og budget.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os