Videoproduktion

Filmspor - Professionel videoproduktion

Videoproduktion

Det får du

I får en professionel videoproduktion med kant – og med fokus på de autentiske historier fra jeres virksomhed. Vi hjælpe jer med alt fra en stærk virksomhedspræsentation, reklamefilm, employer branding, e-learning, reportager fra events eller projekter.

Vi står for hele processen fra udarbejdelse af koncept, storyboard, videooptagelser og interview og instruktion af de medvirkende i filmen til efterbehandlingen.

Vi samarbejder med professionelle skuespillere, der kan indtale speaks til jeres video. Og ønsker I, at jeres medarbejdere deltager i videoen, har vi stor erfaring med at få det bedste frem i mennesker foran et kamera.

Se vores videocases

Se pris videoproduktion

Form og indhold

Vores kernekompetence er video med mennesker i fokus. I mange sammenhænge vil vi anbefale en kombination af interviews – hvor jeres personlighed fremhæves, når vi møder jeres medarbejdere – med scener, der illustrerer videoens budskaber. Show it, don’t tell it” er en tilgang, vi vægter højt for at gøre fortællingen troværdig.

Vi udfordrer jer på at droppe klicheerne og på at være autentiske og konkrete i jeres fortællinger. Og vi arbejder altid med at skabe en opbygning i filmen, der fænger seeren fra start til slut.

Nysgerrig?

Vil du høre, om vi kan hjælpe jer? Send os dit telefonnummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale om jeres ønsker og behov.

  Se videoen og bliv klogere på videoløsningen

  Se pris videoproduktion

  Vidste du, at:

  • folk har stor opmærksomhed på video, mens de ofte blot skimmmer en tekst og multitasker, når de lytter til podcast? – HubSpot (2017)
  • 62 % af B2B-marketingfolk vurderer video som værende det mest effektive content marketing redskab? – Cisco Visual Networking Index (2017)
  • video er det, folk foretrækker og husker bedst, når virksomheder kommunikerer deres brand? – HubSpot (2017)

  Se vores videocases

  Jeres næste løsning?

  Vi kan naturligvis lave en skræddersyet løsning til jer, som matcher jeres behov og budget.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

  Kontakt os