Fotografering

Fotografering

Det får du

Måske ønsker I at få taget nogle gode billeder fra jeres virksomhed eller jeres arbejdsplads – Fx til jeres hjemmeside, markedsføringsmateriale, sociale medier eller jobannoncer. Vi tager billeder, der viser, hvem I er og afspejler jeres kultur – og det er bare mere personligt og troværdigt med autentiske billeder end stockfotos fra en billeddatabase.

Derudover kan vi tage billeder fra events og konferencer, I holder. Herunder finder du links til billeder, vi har taget for de årlige Great Place To Work-arrangementer (kåringen af Danmarks Bedste Arbejdspladser) samt et lille udpluk af billeder fra arrangementet.

Nysgerrig?

Vil du høre, om vi kan hjælpe dig? Send os dit telefonnummer eller din e-mail, så kontakter vi dig til en uforpligtende samtale om dine ønsker.

  Fotografering ved kåringen af Danmarks Bedste Arbejdspladser (Great Place to Work) 2014 2015 2017 2018

  Se flere fotocases fra events og stemningsbilleder fra virksomheder

  Pris – fotografering

  Kr. 4.995,– ekskl. moms.
  Prisen inkluderer:

  • Fotografering hos jer i 2 timer
  • Redigering og levering af minimum 30 gode billeder i høj opløsning

  Jeres næste løsning?

  Vi kan naturligvis lave en skræddersyet løsning til jer, som matcher jeres behov og budget.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

  Kontakt os

  Vidste du, at

  • mennesker husker 10 % af det, vi hører – og 20 % af det, vi læser. Men vi husker 80 %, hvis vi bliver præsenteret for det visuelt – Bruner, J. (2010)
  • det tager hjernen 1/4 sekund at koble mening til et billede, mens det tager 6 sekunder at læse 20 til 25 ord – Thorpe, S., Fize, D. og Marlot, C. (1996)
  • indhold med billeder er 43 % bedre til at overbevise end indhold kun med tekst – Vogel, D. R., Dickson, G.W og Lehman, J. A. (1986)