Fotografering

Fotografering

Det får du

Måske ønsker I at få taget nogle gode billeder fra jeres virksomhed eller jeres arbejdsplads – Fx til jeres hjemmeside, markedsføringsmateriale, sociale medier eller jobannoncer. Vi tager billeder, der viser, hvem I er og afspejler jeres kultur – og det er bare mere personligt og troværdigt med autentiske billeder end stockfotos fra en billeddatabase.

Derudover kan vi tage billeder fra events og konferencer, I holder. Herunder finder du links til billeder, vi har taget for de årlige Great Place To Work-arrangementer (kåringen af Danmarks Bedste Arbejdspladser) samt et lille udpluk af billeder fra arrangementet.

Nysgerrig?

Vil du høre, om vi kan hjælpe dig? Giv os et kald, eller send os en mail. Så tager vi en uforpligtende samtale om dine ønsker.

4242 8476

[email protected]

Fotografering ved kåringen af Danmarks Bedste Arbejdspladser (Great Place to Work) 2014 2015 2017 2018

Se flere fotocases fra events og stemningsbilleder fra virksomheder

Pris – fotografering

Kr. 5.995– ekskl. moms.
Prisen inkluderer:

  • Fotografering hos jer i 2 timer
  • Redigering og levering af minimum 20 gode billeder i høj opløsning

Vidste du, at

  • mennesker husker 10 % af det, vi hører – og 20 % af det, vi læser. Men vi husker 80 %, hvis vi bliver præsenteret for det visuelt – Bruner, J. (2010)
  • det tager hjernen 1/4 sekund at koble mening til et billede, mens det tager 6 sekunder at læse 20 til 25 ord – Thorpe, S., Fize, D. og Marlot, C. (1996)
  • indhold med billeder er 43 % bedre til at overbevise end indhold kun med tekst – Vogel, D. R., Dickson, G.W og Lehman, J. A. (1986)